Jeffrey Bokma, Muzikaal Leider

Jeffrey Bokma, Muzikaal leider

 

In het voorjaar van 2008 was Jeffrey toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging werd gevonden in het oprichten van een nieuwe zanggroep, een groep voor mensen die méér willen dan alleen maar zingen. En zo was op 3 september 2008 Zanggroep All Flavours een feit.

 

'All Flavours is bewust een kleine groep gebleven waardoor er veel ruimte is voor individuele persoonlijke ontwikkeling. Rekening houdend met de wensen van de leden wordt er aandacht geschonken aan onderwerpen als 'inleving' en 'presentatie', bijvoorbeeld via workshops die door experts op hun vakgebied worden gegeven'. Jeffrey heeft van 1995 t/m 1999 'Klassieke Zang' aan het Conservatorium gestudeerd. Tijdens zijn studie heeft hij in 1997 mede aan de wieg gestaan van Popkoor Speechless. Hij is tot half 2008 muzikaal leider van dit koor geweest. 

 

Daarnaast heeft hij in het verleden het Enschedees Mannenkoor, Zanggroep 4-tunes en Zanggroep St. Joseph gedirigeerd. Momenteel dirigeert hij deze koren: Vrouwenkoor Typisch, Het Overdagkoor, Kleinkoor Bison Futé en kleinere zangensembles. Jeffrey geeft zangles en maakt arrangementen voor zijn koren.

 


Jorn Beld, Piano (foto volgt)

 

 

Sinds Juni 2023 worden we op piano ondersteund door Jorn Beld. Hij heeft Artiest Muziek aan het ROC van Twente en Artiest Muziek aan de Opleiding Artiest gestudeerd. Als afgestudeerde aan het Artez Conservatorium, richting Popacademie-toetsenist is hij actief verschillende bandjes als zanger, toetsenist en bassist en is docent aan de POPsCool Twente. Leuk weetje: In oktober 2023 tot ongeveer april 2024 heeft Jorn op een heus cruise schip zijn musicale kunsten mogen vertonen.